[SOLVED] Dune Catalog routine error ?

Found a bug in Movienizer? Post your comments here.
Post Reply
robimpt
Extra
Posts: 14
Joined: Tue Sep 06, 2011 7:33 am

[SOLVED] Dune Catalog routine error ?

Post by robimpt » Thu Sep 24, 2015 8:07 am

Hi. Since many years I am happy user of Movienizer.
I use the function "Create Dune catalog for the current movie". I have found a problem in this function.
The images of actors selected for the cover are wrong. They are very few and not in correct order.
I enclose the screens of a film that have 15 actor images and the produced cover has only 4 images and the fourth is the 14th.
I enclose also style.css and DuneTemplate.htm.
I have this error about when I have installed the release 8.1. But I'm not sure that the problem is in the function or in the database.
Sorry for my bad english. Thanks for your attention.
Attachments
Template and style.zip
(3.45 KiB) Downloaded 314 times
Untitled - 28.jpg
Untitled - 28.jpg (321.79 KiB) Viewed 9804 times
Untitled - 27.jpg
Untitled - 27.jpg (285.73 KiB) Viewed 9804 times

User avatar
Vlad
Developer
Posts: 2967
Joined: Wed Jan 23, 2008 11:37 am

Re: Dune Catalog routine error ?

Post by Vlad » Mon Sep 28, 2015 5:51 am

Is the "In collection" flag set for the actors that do not appear on the generated movie page?
ImageImage

robimpt
Extra
Posts: 14
Joined: Tue Sep 06, 2011 7:33 am

Re: Dune Catalog routine error ?

Post by robimpt » Mon Sep 28, 2015 7:48 am

forgive my ignorance, where is "In collection" flag for the actors ?

robimpt
Extra
Posts: 14
Joined: Tue Sep 06, 2011 7:33 am

Re: Dune Catalog routine error ?

Post by robimpt » Tue Sep 29, 2015 3:20 pm

I've founded "In collection" flag on the "pattern setting dialog" in "Create a movie catalog for Dune" dialog.
I tested with flag set and flag unset. Nothing changes on the produced image.
The images of actors are few and wrong ordered if compared to name list of actors.
Any idea ? Thanks for your attention.

robimpt
Extra
Posts: 14
Joined: Tue Sep 06, 2011 7:33 am

Re: Dune Catalog routine error ?

Post by robimpt » Thu Oct 01, 2015 2:40 pm

Any news ? Someone is hearing ?
no one has this same problem?
Thanks for your attention.

robimpt
Extra
Posts: 14
Joined: Tue Sep 06, 2011 7:33 am

Re: Dune Catalog routine error ?

Post by robimpt » Thu Apr 07, 2016 1:09 pm

No one has this problem ? No one has idea to resolve ?
This error is annoying and does not exists a manual operation that solves.
Sometimes the routine produces 7 actors instead of 30.
I know what is the routine that extracts data (or query sql)?
Someone has any idea ? Thanks for your attention.

robimpt
Extra
Posts: 14
Joined: Tue Sep 06, 2011 7:33 am

[SOLVED] Dune Catalog routine error ?

Post by robimpt » Fri Dec 23, 2016 10:19 am

With 8.2 this problem is resolved.
Thanks.

Post Reply